MATTHÄUS PASSION door het Limburgs Symfonie Orkest olv Reinbert de Leeuw VR 29 MRT | 11:00 uur | Klassiek | Martinuskerk | vanaf € 36,00

Muzikaal genieten in de Paasweek: de Matthaus Passion door het Limburgs Symfonie Orkest!

De Matthaus Passion! Een muziekstuk dat door vele muziekliefhebbers beschouwd wordt als muziek met een hoofdletter M. Groots, meeslepend, indrukwekkend en bijzonder. De Matthaus Passion wordt beschouwd als het bekendste werk van de beroemde componist Johann Sebastian Bach en vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus volgens het Evangelie volgens Matteüs.

Traditiegetrouw voert het Limburgs Symfonie Orkest elk jaar in de week voor Pasen dit muziekwerk uit. In de Paasweek mag dan eigenlijk ook geen Matthaus Passion ontbreken. Het lijdensverhaal gezongen door vele solisten, 2 koren en uw LSO. Een ontroerende ervaring die u minstens een keer meegemaakt moet hebben.

Een extra bijzonder tintje aan dit concert is het feit dat de wereldberoemde hedendaagse muziekspecialist, pianist en dirigent Reinbert de Leeuw een nieuwe stap zet in zijn muziekcarrière. Voor het eerst in zijn succesvolle loopbaan dirigeert hij een Matthaus Passion. Een heuse première voor het Limburgs Symfonie Orkest om Reinbert de Leeuw hierbij te begeleiden. En u heeft de kans om hier getuige van te zijn! Niet missen dus!

Het belooft in Venlo een extra bijzondere Matthäus Passion te worden vanwege de bijzondere locatie: de Martinuskerk.

KAARTEN BESTELLEN

Kaarten voor ‘Matthaus Passion’ bestellen? Dat staat garant voor een bijzondere, unieke avond met ontzettend veel plezier in Theater de Maaspoort in Venlo. Bestel uw kaarten voor ‘Matthaus Passion’ hieronder direct online, want één ding is zeker. Deze voorstelling mag u niet missen!

Ben er snel bij, want op = op.

Kaarten bestellen kan hier : kaarten bestellen

DIRIGENT Reinbert de Leeuw

SOLISTEN Jan-Willem Schaafsma - tenor, Bernard Loonen - tenor (Evangelist), Mirjam Schreur - mezzo-sopraan, Claudia Couwenbergh - sopraan, Hubert Claessens - bas-bariton (Christus), Robbert Muuse - bariton

KOREN Studium Chorale, Limburgse Koorschool Cantarella

PROGRAMMA Bach - Matthäus Passion, BWV 244

PROGRAMMA

11.00u aanvang concert

12.15u pauze - lunch in Theater de Maaspoort

13.45u aanvang tweede deel

15.30u einde concert

LUNCH

- Broodtaart: diverse soorten authentieke broden, belegd met Liver Sjink, liverano worst, kaas van Kaasboerderij Mertens en rosbief van 't Hereford rund. Deze broden worden net als een vlaai in punten gesneden.

- Gesmeerde broodjes

- Sandwiches: luxe sandwiches besmeerd met huisgemaakte roomkaas en belegd met onder andere gerookte kipfilet, komkommer, eiersalade en gerookte zalm.

- Koffie/thee

U kunt kiezen uit de volgende tickets:

1. Voorstelling in de Martinuskerk € 36,-

2. Voorstelling in de Martinuskerk én all inclusive lunch in Theater de Maaspoort € 51,-

Georganiseerd door de Stichting Venlo Klassiek Stichting Venlo Klassiek